Вие за мен

Николета и Даниел

Здрасти, Пацо. През уикенда за първи път спокойно имахме време да си изгледаме сватбата. Искам да ти кажа, че се е получил супер филм. Буквално е като филм. Има такива моменти, които даже не предполагах, че си ги хванал с камерата. Страхотно е, още един път ти благодаря за всичката ти работа покрай снимането и редактирането на филма. Сега започва дългия ни маратон да го показваме на роднини, приятели и т.н.

 


 

Силвия и Владимир

Здравей :)) От много време се каня да ти пиша ! Видеото е невероятнооо..! Благодарности големи.. трейлъра е уникален, приказен е! Много неудобно ми е,че чак сега ти пиша... Просто се занимавахме с покупка на къща и големия и ремонт.. Всичко във видеото се е получило много хубаво :)

 


 

Силва и Цветан

Здравей, гледахме видеото (2 пълни пъти) и много ни хареса! Благодаря още веднъж, супер се е получило и е много весело :) Определено имаше доста неща, които не помнихме и много се смяхме :)

 


 

Диляна и Панталей

Здравей, снощи до късно гледахме цялото видео и искам отново да ти благодаря за добрата работа. Много ни хареса и много ни развълнува :)

 


 

Симона и Явор

Здравей Пламен, искам специално да ти изкажа благодарности за невероятното видео, което си сътворил. Накара ни отново да се пренесем в този прекрасен ден за нас.... видеото е просто уникално,направено с много голям усет, професионализъм и желание. Късметлии сме че именно ти беше отговорен за това да запазим спомена толкова близо до нас. Искрено благодарим :)

 


 

Катерина и Албин

Току що приключихме с гледането на сватбеното видео. Беше страхотно ! Чудесна работа! Хиляди благодарности! Катерина и Албин Карлсон

 


 

Мария и Владимир

Трейлъра е прекрасен ! Много ни хареса ! Впечатлени сме :)

 


 

Василена и Светлин

Едно голямо - Благодаря,още веднъж, за професионализмът и душата, които даде на нашия специален ден ! Не бихме си и мечтали за по-добър резултат !!! Много успехи за напред !!! :) Целувки


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.