Ново - Сватбено Видео с DSLR FULL HD

 

СВАТБЕНО ВИДЕО С DSLR FULL HD

Най-добрият запис формат, който позволява многократно подобряване на качеството на сватбените видеоклипове с идеално гладка картина и богат образ, в момента е DSLR FULL HD.
Засниманото DSLR видео с помощта на техника Canon включва използването на професионални инструменти, като например - слайдер, стедикам, което гарантира, че като краен продукт ще получите красив, интересен филм и ще се насладите на висококачествени изображения.

DSLR - е професионален фотоапарат с огледало визьор, наричат го още: "рефлексен". Това е камера със сменяема оптика и чувствителна матрица. DSLR камера CANON, заедно с използваните професионални взаимозаменяеми обективи, придава колоритен и висококачествен образ във формат Full HD.

Обикновените камери са функционални и удобни при заснемане на видео, но повечето са с несменяеми обективи, което не дава възможност да бъдат заменени с по-подходящи при конкретните условия.

На фотоапарата може да се постави оптика за различни според обстоятелствата цели.

 • Широкоъгълен обектив - за широки кадри.
 • Фиксиран - за красиви художествени кадри.
 • Телеобектив - за репортаж и допълнителни снимки.
 • Появата на DSLR позволява снимане на видео във Full HD с размер на кадрите 1920х1080, което доведе до истинска революция в сватбеното видеозаснемане.
  Поради професионалната фотооптика, видеото с огледално-рефлексен фотоапарат се отличава със "Cinematic"- малка дълбочина на рязкост  - това е размазан фон - "като на кино" и много ниско ниво на шум в условия на ниска осветеност.
  Full HD е с няколко пъти по-добра детайлност, осигурявайки голям брой точки, които съставят изображението.
  Кадърът съдържа повече информация, показва и малките детайли, които не се сливат в общия фон. Всичко това добавя повече реализъм към окончателното изображение.

  С DSLR камера Canon, може да получите най-доброто видео на вашата сватба.

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

  Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.